Megalakulása óta cégünk folyamatosan fejlődik, tevékenységi köre változik és bővül, alkalmazkodva a piaci igényekhez; egy valami azonban állandó: a megbízhatóság és a minőségi munka iránti elkötelezettség.

1996

A REPÉT Kft. 1996-ban alakult.

Működésünk első tíz-tizenkét évében tevékenységünk sokrétű környezetvédelmi feladatokat fedett le. Komplex környezetvédelmi tervezői, szakértői, tanácsadói és műszaki ellenőri munkákat magába foglalva; levegőtisztaság-védelemi, hulladékgazdálkodási, víz-, talaj-, zaj – és rezgésvédelemi szakterületen egyaránt. E körbe sorolható munkák mind a mai napig szolgáltatásaink szerves részét képezik.

2008

2008-ban cégünk kiterjesztette tevékenységét.

2008-ban cégünk kiterjesztette tevékenységét környezetvédelmi építőipari területekre is. Számos hulladéklerakó rekultivációt, -építést, -korszerűsítést és -bővítést valósítottunk meg generálkivitelezőként és alvállalkozóként is.

2011

2011-től tovább szélesedett kivitelezési munkáink spektruma.

2011-től tovább szélesedett kivitelezési munkáink spektruma: ipari létesítmény-bővítési munkálatokkal, nagytömegű földmunkák elvégzésével, víz- és útépítési feladatokkal, egyéb speciális környezetvédelmi létesítmények (pl.: tározók, víztisztítók, kutak) kivitelezésével.

2015

2015-tőlkivitelezési csapatunk jelentős beruházásokat valósított meg.

2015-től kivitelezési csapatunk jelentős beruházásokat valósított meg az agrárszektorban is; ideértve komplex építőipari munkákat, mezőgazdasági- és élelmiszeripari létesítményeket, állattartó telepeket, gabona tároló, hígtrágya kezelő rendszereket.

Célunk a továbbiakban is, hogy szerteágazó tapasztalatainkat, kollégáink és alvállalkozó Partnereink szaktudását hatékonyan felhasználva a környezetvédelemi, építőipari piac ismert és elismert szereplői lehessünk.

A megbízható magas színvonalat, a fenntartható fejlődést, környezetünk megóvását, a biztonságos munkavégzést és az egészségvédelmet nemzetközi szabványok szerinti, integrált vállalatirányítási rendszer működtetésével biztosítjuk, melyeket akkreditált, független szervezet tanúsít:

ISO 9001 Minőségirányítási rendszer

ISO 14001 Környezetközpontú irányítási rendszer

MSZ 28001 Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszer

ISO 50001 Energiairányítási rendszer

SCC Vállalkozók Biztonsági Tanúsítványa